2-Transport.png

Tuinonderhoud

Wanneer u een mooie tuin heeft, wilt u deze natuurlijk ook zo houden. Bent u op zoek naar hulp bij het onderhouden van uw tuin of wilt u graag het volledige onderhoud uit handen geven? Kok Groenvoorziening gaat samen met u op zoek naar een ideale regeling zodat uw tuin het hele jaar door een pareltje is.
Snoeien-foto-groenvoorziening-kok-4

Zo staan we voor u klaar om het gras te maaien, de haag te snoeien, uw tuinafval op te ruimen of op te halen, de tuin zomer- of winterklaar maken of voor een klein onderhoud terwijl u op vakantie bent. We bieden u een waaier aan mogelijkheden. Hierbij geven we u ook steevast advies over hoe u zelf het best uw tuin kunt onderhouden.

Bemesting is van groot belang voor een mooie tuin. Gezonde planten zijn gehard tegen ziekten en plagen. Ze vinden in de bodem humus en de nodige organische stoffen en mineralen. Bovendien groeien ze in grond met een optimale pH of zuurgraad. Daarom zijn wij voorstander van organische bemesting van DCM. Deze wordt samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige plantaardige en dierlijke grondstoffen. Hierdoor zal uw tuin blaken van gezondheid.


Mail of bel ons voor een afspraak en dan kijken we hoe we u het best van dienst kunnen zijn.